0

Pijn in de zij

Ik heb nu ook last van pijn midden in mijn rug. Volgens een kennis is het een verkramping van de dikke darm maar waarom kunnen huisartsen hier niets mee, het doet hartstikke zeer! Ik word er ook erg onzeker van. Ben bang dat ze iets over het hoofd zien. Groetjes Dorien Omhoog Jenny49 Berichten van Jenny49 Onderwerpen van Jenny49 Menopauzejaar: leeftijd: 56 Re: Pijn in mijn zij Citeer Hallo dorien. Nou, ik heb het ook aan verhuur de linkerkant hoor, en bij mij doen nu mijn schouders ook op een hele vreemde manier pijn. Ik heb ook het gevoel dat de pijn in mijn zij van de nieren komen, of iets daarin de buurt. Ook bij mij is alles nagekeken, een bodyscan in duitsland gehad, omdat ik niet kon geloven dat er niets aan de hand was. Geen vertrouwen meer in mijn lijf. Het was allemaal goed, en nu weet ik pas, na een jaar of 5 met alle klachten te hebben geleefd te hebben, dat het weleens bij de overgang kon horen. Ik ben er al veel door kwijtgeraakt (mijn baan, een opleiding)en voel me nog heel vaak niet goed.

pijn in de zij

Pijn is sneller verholpen doordat wij

Groetjes, kaatje Omhoog miep Berichten van miep Onderwerpen van miep Menopauzejaar: leeftijd: 56 Re: Pijn in mijn zij! Citeer ik heb het ook, pijn aan de t onder de ribben. Soms ook een opgeblazen buik. Bij mij zijn het de darmen die reageren op stress. Ik heb ook veel last van lucht, ontlasting is wisselend, en een zeurende buikpijn. Bij stress, onbewust of bewust heb ik last. Miep Omhoog Dorien73 Berichten van Dorien73 Onderwerpen van Dorien73 Menopauzejaar: leeftijd: 44 Re: Pijn in mijn zij Citeer Hallo allemaal, ik zie dat ik hier in 2009 zelf ook al op gereageerd heb. Ik wist niet eens meer dat ik dat toen ook zo heftig had! Nu heb ik het in ieder geval weer. Maar iedereen schijnt het rechts te hebben, is er ook iemand die het zoals ik links heeft? Er is een echo gemaakt van mijn nieren, lever, alvleesklier en andere organen. Urine onderzoek voor blaas- nierbekken ontsteking maar er is niets uitgekomen.

pijn in de zij

gaat Al is het geen pretje. Graadje Omhoog kaatje60 Berichten van kaatje60 Onderwerpen van kaatje60 Menopauzejaar: leeftijd: 67 Re: Pijn in mijn zij! Ook ik heb last van pijn in de zij rechts onder de ribben. Soms straalt het uit naar mijn rug. Soms doet elke ademhaling pijn bij het inademen :-( ik zit middenin de overgang maar wat deze klachten nu daarmee te maken hebben!? Ik zat te denken aan de lever, zit die niet daar in de buurt!? Ik lees jullie commentaar met interesse! Het is altijd fijn dat je niet de enige bent en dat je klachten herkend worden, hoe vaag ze voor anderen ook zijn!

Pijn in de zij : Wat is het en wat kun je doen?

Schooltv: de, buitendienst, pijn

Citeer hoi gootje, hier nog een layani hoor met een opgeblazen gevoel, word er helemaal gek van, ik heb alleen mijn linkerzij die vreemd voelt, alsof er steeds iemand tegenaan drukt, maar mijn buik rommelt soms erg en produceert hele vreemde geluiden dus ik denk dat. Ik heb nu een menstruatie gehad na 1 jaar dus geen idee of dat er mee te maken heeft! En ik ben in een paar weken tijd 3 kilo aangekomen zonder dat mijn eetptroon anders is, het zit allemaal om mijn middel en dat geeft ook een benauwd gevoel. Ik heb verleden maand ook een echo gehad. Terugkerende blaasontstekingen en daar kwam ook niets uit. Sterkte en groetjes van Ans Omhoog Graadje44 Berichten van Graadje44 Onderwerpen van Graadje44 Menopauzejaar: leeftijd: 51 Re: Pijn in mijn zij! Citeer Hallo, ik heb ook een paar keer zeurende pijn gehad, aan mijn linker, en rechter, kant van mijn zij. En altijd voor dat ik ongesteld zou worden. Eerst dacht ik dat het nierstenen waren, of nierbekkenontsteking, ( wat ik 13 jaar geleden heb gehad). En dat is echt een erge pijn!

Siemona Omhoog Smits1965 Berichten van Smits1965 Onderwerpen van Smits1965 Menopauzejaar: leeftijd: 52 Re: Pijn in mijn zij! Citeer Hallo dames, ik heb ook regelmatig pijn in me zij een zeurende pijn is het, dan is het ineens weer weg en dan is het er ineens weer. Ook ik heb al een opgeblazen buik gehad een paar keer is geen prettig gevoel ik zat bij de huisarts en ik zij dit is niet mijn eigen buik het is net of er iets verandert is het voelt niet meer als me buik. Zij moest er om lachen ik kan er niet om lachen ik kwam met een serieueze klacht en dan lacht ze er om pff Begrijpen jullie hoe je je dan voelt, Smits Omhoog gootje berichten van gootje Onderwerpen van gootje menopauzejaar: leeftijd: 57 Re: Pijn. Citeer Hallo dames, heb nu 2 maanden geen menstruatie gehad, en heb nu ook een zeurend gevoel rechts in mijn zij dat naar de maag buik trekt en opgeblazen gevoel in mijn buik en ook nog een misselijk erbij, en hitte golven. Ik heb dit sinds ik geen menstruatie meer heb, heb vorig jaar een echo voor mijn lever gehad en tevens keken ze ook de rest van mijn organen na (milt nieren, maag). Maar alles was goed toen had ik ook last van mijn rechter zij. Bloedonderzoek was 3 maanden terug ook goed. Maar nu maak ik me toch nog druk. Heeft hier ook iemand ervaring ermee gootje Omhoog Cornelia1 Berichten van Cornelia1 Onderwerpen van Cornelia1 Menopauzejaar: leeftijd: 59 Re: Pijn in mijn zij!

Hebben meer dames deze klacht? Groetjes Dorien Omhoog siemona berichten van siemona Onderwerpen van siemona menopauzejaar: leeftijd: 52 Re: Pijn in mijn zij! Citeer Hallo allemaal, ik ben nieuw hier, maar lees dat er meer klachten zijn van dames die pijn in hun zij hebben; boven in de buik opzij en achter in de rug,.(rechts) ik ben vandaag naar de ha geweest, moet voor de echo voor nierstenen? De pijn duurt al k wordt ik er van, de enen na de andere klacht sinds ik 41 ben geworden, volgende week 45! Hoe lang duren deze pijntjes en klachten nog? Ben wel happy hoor, maar wil me zo graag weer eens gezond voelen en eens niet naar de ha moeten of het ziekenhuis voor het zoveelste onderzoek, waar weer niks uitkomt. Ik ben een half jaar niet ongesteld geweest. En nu weer een keertje wel. Maar die pijn in me zij. Wie weet er wat van?

Pijn in Rechterzij - oorzaken

Dan maar weer even de biljartkeu site lezen hier en ik voel me weer iets beter. Kan nu niet meer op mijn rechter zij liggen. Mijn maag is ook opgeblazen nu, weet jij iets wat het kan verminderen? Het is nu weer zo heftig Philie omhoog Dorien73 Berichten van Dorien73 Onderwerpen van Dorien73 Menopauzejaar: leeftijd: 44 Re: Pijn in mijn zij! Citeer Hallo allemaal, ik herken dit heel erg! Ik had het vermoeden dat het mijn nieren zouden zijn. Tweemaal bij de huisartsenpost geweest, urine onderzocht maar niets te vinden. Een andere huisarts dacht dat het mijn zwevende rib was maar hij gaf ook aan dat er darmen zitten op die plaats. Het is een irritante drukkende pijn, die ik vaak voel, de pijn is dan constant maar neemt af en komt weer in alle hevigheid terug, ik heb het alleen aan de linker kant rug, boven mijn middel. Ik ben "blij" dat ik dit onderwerp heb gevonden, had er nl nog niet eerder van gehoord dat je hier last van kon hebben. Bij mij is het in ieder geval ook begonnen sinds de overgang (vervroegde overgang in mijn geval vorig jaar aangetoond in het zkh toen ik 34 was). Ik moest nu toch nog even met mijn eigen huisdokter overleggen of ander onderzoek nog nodig was. pijn in de zij

Ik denk eigenlijk ook wel mijn darm, of misschien een plek kraakbeen onder mijn ribben. Ik weet eigenlijk niet of dat kan. Er is een paar jaar geleden een darmonderzoek ook gedaan naar aanleiding hiervan. Ik maak me er maar niet meer druk. Tijdens de overgang krijg ik zoveel rare dingen waar de arts ook zijn wenkbrauwen bij ophaalt en eigenlijk niet zo goed raad mee weet. Ik hoop dat het nu niet meer zo lang duurt, ik ben inmiddels. Die klacht van pijn in mijn zij heb ik al jaren. Nu op dit moment is het weer actief. Groet, jet54 Omhoog Philie berichten van Philie onderwerpen van Philie menopauzejaar: leeftijd: 59 Re: Pijn in mijn zij! Citeer hoi jet, gaat het ook een keer over die pijn in je zij, hoe is het nu bij jou? Wordt er soms zo wanhopig van lijkt net alsof je nergens van kunt genieten omdat je bang bent dat het iets anders.

Pijn in mijn zij - vrouw en overgang

Uit allerlei onderzoek is niets concreets gekomen, dus ga ik er maar van uit dat het er allemaal bij hoort. Ook sinds mijn overgangsjaren ken ik een spastische darm, misschien houd het wel verband met elkaar. Groetjes, jet54, omhoog, philie, berichten van Philie, onderwerpen van Philie, menopauzejaar: leeftijd: 59, re: Pijn in mijn zij! Citeer, hallo jet, ben blij dat je het herkent. Het is zeker moeilijk uit te leggen want de pijn verschuift af en toe en gaat soms idd ook naar de rug. De pijn is zeker niet heftig. Maar je voelt daar iets wat lijkt of er even een knik in je darm zit. De huisarts heeft alleen gevoeld op die plek en had gezegd dat ik me geen zorgen hoef te maken. Maar toch af en toe, als mijn gedachten met me op de loop gaan en er gebeuren dingen om me heen dan denk ik het kan iedereen overkomen niet dan? Philie omhoog Jet54 Berichten van Jet54 Onderwerpen van Jet54 Menopauzejaar: leeftijd: 64 Re: Pijn in mijn zij! Citeer Hallo Philie, het is zoals jij beschrijft.

pijn in de zij

Citeer, hoi philie, die pijn/knoop in je rechterzij herken ik ook, het is bij mij wel niet constant aanwezig, maar wel heel regelmatig en dan met name s-nachts. Ben hiervoor al meerdere keren naar de ha geweest, en er zijn onderzoeken uitgevoerd, maar er is nooit een aanwijsbare oorzaak gevonden. Ik hoop dan ook maar dat de tijd deze klacht vanzelf oplost? Groetjes Bep-53, omhoog, afrijden jet54, berichten van Jet54, onderwerpen van Jet54. Citeer, hallo Philie, ik reageer even op je berichtje omdat ik zo'n soort "pijn" ook ken. Kan niet zeggen of dit echt een overgangsverschijnsel. Maar sinds ik in de overgangsjaren ben heb ik er wel last van. Een paar jaar geleden begon dat, in mijn rechterzij, net onder mijn ribben. Soms uitstralend naar mijn rug. Moeilijk uit te lactose leggen hoor aan de arts. Ik moet wel zeggen dat het perioden zijn dat ik er last van heb, en ook niet dat ik kronkel van de pijn.

Pijn in de zij : Wat is het en wat kun

Zelden is het én klacht die onze overgang tekent. De veelheid aan klachten en het omgaan daarmee valt niet altijd mee. Soms vallen ze je allemaal tegelijk lastig, of ervaar je iets wat niet zo bekend. Philie, berichten van Philie, onderwerpen van Philie, menopauzejaar: leeftijd:. Pijn in mijn zij, citeer, hallo dames, al verschillende malen heb ik geprobeerd een antwoord te krijgen via een andere trail maar dat lukte niet. Probeer het nu maar in een nieuw onderwerp. Er is een constante pijn in mijn rechter zij. De ene dag erger dan de andere maar altijd aanwezig. Niet altijd op dezelfde plek soms wat meer onder de ribben andere keer verder naar onder of echt in mijn zij maar altijd rechts. Soms kan ik er niet op liggen dan lijkt het of er een knoop zit daar. Omhoog, bloesem, berichten van Bloesem, onderwerpen van Bloesem, menopauzejaar: leeftijd:. Re: Pijn in mijn zij!

Pijn in de zij
Rated 4/5 based on 763 reviews
SHARE

pijn in de zij Upugofu, Sat, May, 05, 2018

Pijn in zij of pijn in flank kan zowel rechts als links. Pijn: Oorzaken En Behandeling, pijn in de zij. Pijn in de zij, ook wel flankpijn genoemd, komt vaak voor. Deze kan van de nier afkomstig zijn zoals bij een nierbekkenontsteking of ten gevolge van nierstenenen.

pijn in de zij Ylive, Sat, May, 05, 2018

De pijn kan uitstralen naar je buik, rug, bekken en schouders en kan verschillen in hevigheid, karakter en frequentie. Pijn in de zij kan met zoveel dingen te maken hebben, en kan zowel onschuldig als ernstig zijn. Stekende pijn in de zij, zeurende pijn, of zoals je zegt "een raar gevoel" net onder de ribben: het zijn symptomen die kunnen wijzen op heel uiteenlopende aandoeningen. Pijn in zij of flank verwijst naar pijn of ongemak in de zijkant van de buik, direct boven de heup.

pijn in de zij Uzivojef, Sat, May, 05, 2018

De pijn kan zowel aan de linker als rechterkant optreden. Lees ook: pijn in de heup. Symptomen pijn in de zij. De symptomen en klachten die je ervaart wanneer je pijn in je zij hebt lopen sterk uitén en zijn bij iedere oorzaak weer verschillend.

pijn in de zij Zymiz, Sat, May, 05, 2018

Lees hier de symptomen, oorzaken en oplossing tegen pijn in de zij! Bij pijn in de zij voel je pijn aan de zijkant van je lichaam, onder de ribben. De pijn kan uitstralen naar een lager gedeelte van je lichaam.

pijn in de zij Ivikefu, Sat, May, 05, 2018

Hoe ontstaat Een Steek in je zij? Pijn in de zij? In de meeste gevallen hoeft dit geen probleem te zijn!

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: