0

Dagelijkse voeding triatleet

Eerst en vooral moeten we inzicht krijgen in deze nieuwe activiteit, zegt hij. Enerzijds heb ik het gevoel dat we vaste voet aan de grond hebben, want ineos heeft al heel wat bereikt. Anderzijds moeten we toch voorzichtig blijven en bijleren, want dit is deels nieuw voor ons. Denk maar aan de exploratie, de ondergrondse lagen, geologie en seismologie. Tegen eind januari 2016 zal hij een sterk groeiplan voor de activiteiten aan ineos capital kunnen voorleggen. Ook de medewerkers mee overgenomen bij de verkoop van de letterOne Group zien de toekomst positief tegemoet. Na al die onzekerheid voelt iedereen zich vandaag echt opgelucht, vertelt hij. We zien alles bijzonder rooskleurig in, want iedereen weet dat we onze nieuwe activa willen benutten en uitbouwen. We gaan ervoor en kijken naar de toekomst. Dat vindt ook adrian coker, head of Exploration and New Business bij ineos breagh. Eigenlijk hebben we net een verkoopproces van twee jaar achter de rug, zo luidt het. Eerst was er LetterOne en dan de doorverkoop aan ineos. We zijn dus blij dat we eindelijk vooruit kunnen en opnieuw zoals anders aan de slag kunnen. Jim Ratcliffe, chairman van ineos heeft het team dieet al ontmoet.

10 tips om 10 kilo af te vallen

PwC heeft opgeroepen om de strategie drastisch bij te sturen. Bedrijven moeten innoveren, samenwerken en hun kosten en prestaties verbeteren, zo klinkt het. De britse overheid heeft er ook sinds begin 2014 bij de industrie op aangedrongen om de werkingskosten te beperken, de efficiëntie te verhogen, onaangeroerde reserves te ontginnen en meer te investeren in exploratie. Onze ervaring is van onschatbare waarde in deze context, zegt geir opgetogen. We hebben een ruime ervaring met de aankoop, de verbetering en het beheer van zogenaamd niet-winstgevende activa. Als er én bedrijf dit kan, dan is het ineos wel. Er zijn naar schatting nog grondstoffen voor dertig tot veertig jaar productie of nog ongeveer 24 miljard vaten met olie maar volgens het Britse Office for Budget Responsibility zouden de olie-inkomsten tegen met 38 dalen. Om de dalende noordzeeproductie tegen het einde van het decennium met 15 op te krikken, heeft de Britse kanselier george Osborne onlangs voor bijna 1,3 miljard aan maatregelen aangekondigd voor de komende vijf jaar. Ook is hij van plan om nieuwe exploratieoperaties gedeeltelijk te financieren om de reserves van de regio te verhogen. De olie- en gasindustrie weet dat ze haar werkingskosten met miljarden moet terugdringen en haar productie-efficiëntie moet opdrijven om de concurrentie de baas te blijven. De hoge werkingskosten van deze activa werden meteen een hot item toen de olieprijzen plots zakten van ongeveer 110 per vat naar 60, en naar nog geen 40 teller tegen het einde van het jaar (2015). Geir, die de voorbije drie jaar in de vestiging in Grangemouth werkte, ziet 2016 erg opgewekt tegemoet.

veiligheid; betrouwbaarheid; hoge bezetting en competitieve vaste kosten) zijn allemaal aspecten die de mature noordzeemarkt nodig heeft om de levensduur van de activa te verlengen en om zo veel mogelijk koolwaterstof te ontginnen. We twijfelen er niet aan dat we deze activa betrouwbaarder kunnen maken en investeren daar waar nodig. De problemen van de Britse olie- en gasbedrijven, die al sinds 1964 in de noordzee naar olie en gas boren, zijn uitvoerig beschreven. In 2014, waarschuwde Pricewaterhouse coopers dat er dringend nood was aan een nieuwe visie en nieuwe werkmethodes om de positie van die industrie als wereldwijde olie- en gashub veilig te stellen. Een meer strategische en geïntegreerde benadering dringt zich op, om het leven van de noordzee voor alle betrokkenen en de toekomstige generaties te helpen verlengen, benadrukt kevin reynard, senior Partner bij PwC in Aberdeen. Als we niet gaan voor verandering, zou het doek weleens heel vroeg kunnen vallen voor het project. In juni 2015 borrelde dit alles weer op toen de olie- en gasproducenten opnieuw werden aangespoord om het voorbeeld te volgen van de andere Britse industrieën. Ook zij moesten wel veranderen om te overleven. We kunnen er niet omheen: de exploratie en productie zijn gedaald tegenover de vorige jaren, geeft kevin toe. Ook al gaan alle geplande boringen door, het tempo waarin wordt geboord blijft nu eenmaal te laag om zelfs maar een deeltje van de mogelijke middelen te recupereren. Dat is de harde realiteit.

Voor ik fitness on Instagram

De gasvelden liggen dicht bij de activa van ineos in het noordoosten van Engeland en Schotland. Ze leveren ongeveer 8 van het gas in het vk, genoeg om 10 van de woningen producten te verwarmen. Dat is niet niks en daar denk harde ik ook aan als ik s avonds naar huis. Wat is het fijn om aan het roer van zon schip te staan, aldus geir. De russische miljardair mikhail Fridman verkocht de gasvelden op vraag van de Britse overheid, uit angst voor sancties tegen Moskou voor de rol van Rusland in oekraïne. Een paar dagen nadat ineos had beslist om dea (vk waaronder het Clipper south platform over te kopen, heeft fairfield Energy holdings Ltd zijn aandeel van 25 in de Clipper south verkocht. Zo kwam het boorplatform voor 75 in handen van ineos. Fairfield wou zich naar eigen zeggen toeleggen op ontmanteling. Maar het is onwaarschijnlijk dat ineos het hierbij laat en stopt met de aankoop van gasvelden in de noordzee. Hoegenaamd alles in de noordzee is te koop en wij zijn de enige kopers in een zee van verkopers, aldus geir. Ook al is dit onbekend terrein voor ineos, toch voelt de onderneming er zich klaar voor.

Sommigen fronsen de wenkbrauwen omdat het bedrijf zijn pijlen op de noordzee richt, terwijl anderen zich er net uit terugtrekken. De onderneming is ervan overtuigd dat ze de frisse wind is waar de olie- en gasindustrie op zit te wachten. Dat ze de verouderende activa (die niet meer winstgevend en ongeschikt zouden zijn) nieuw leven kan inblazen. Die mening is ook geir Tuft toegedaan. Ineos heeft de man aangetrokken als hoofd van de nieuwe gasbusiness op zee, ineos breagh. Die opereert vier boorplatforms in de noordzee en heeft aandelen in zestien exploratievergunningen. Inch sprak met geir kort nadat hij als ceo van de nieuwe dochteronderneming van ineos zijn intrek had genomen in zijn nieuwe kantoor in Londen. Ik weet niet waar dit avontuur mij of ineos uiteindelijk zal brengen, maar we kunnen zeker een groot verschil maken in de noordzee, aldus geir. Voor ons is dit namelijk geen kortlopend project. In oktober kocht ineos alle twaalf gasvelden van de duitse firma dea, deel van de letterOne Group, in het Britse noordzeegebied.

Giant fietsen bike experts

De grootste uitdaging is nu om nieuwe koolwaterstoffen op te delven, zodat de pijplijn voortdurend gevoed blijft. Tenzij je nieuw materiaal vindt, zit je uiteindelijk met een activiteit die op niets zal uitdraaien, zegt hij. We hebben een fenolfabriek die vandaag 500.000 ton produceert en dat ook over twintig jaar nog zal doen. Maar bij olie en gas neemt de productie altijd. Om deze activiteit verder te doen groeien, gaat ineos een beroep doen op een team van geologen, geofysici en experts in de ondergrondse onderkant aardlagen. Momenteel zijn die in Londen aan het werk voor ineos breagh. Het lijkt mij een heel sterk team, aldus geir Tuft, die onlangs is aangesteld als ceo van ineos breagh. Het is ook een van de redenen waarom deze overname zo aantrekkelijk was. Video 7 minuten gelezen, nummer 9, het zijn spannende tijden voor ineos zowel aan land als op zee zo ontdekt inch tijdens een gesprek met geir Tuft, ceo van de nieuwe olie- en gasvestiging ineos breagh. Velen vragen zich af waarom ineos zich inlaat met olie en gas.

We hebben namelijk heel wat tentakels die hier op de een of andere manier mee verband houden, aldus Jim. De britse overheid is tevreden met de beslissing van ineos om te kopen. Wat de Britse overheid net als wij erkent, is dat je de koolwaterstof in de grond blokkeert als je inefficiënt en duur bent, benadrukt Jim. Zodra je met een platform naar het break-evenpunt daalt, moet je het opdoeken. Of er nog koolwaterstoffen in de grond zitten of niet. Als je dat platform efficiënter en kosteneffectiever maakt, dan kun je het langer exploiteren maken en meer koolwaterstoffen ontginnen. Volgens Jim wou de Britse overheid wanhopig het economische herstel optimaliseren. Misschien kan ineos met een lichtjes andere benadering meer koolwaterstoffen voor de Britse overheid produceren, stelt hij. Jim sluit extra investeringen in activa in de noordzee niet uit, maar kan niet zeggen hoeveel ineos nog wil besteden. We gaan niet meer uitgeven dan we hebben, ogen zo zegt hij. Maar bij overnames is het altijd een beetje koffiedik kijken, want je weet nooit waar je eindigt.

Hoogtelijn 3/2017 by koninklijke nkbv - issuu

Daardoor is alles doorgaans duurder in de noordzee dan in de golf van Mexico, waar een harde concurrentiestrijd woedt, vervolgt hij. En niet een beetje duurder, maar veel duurder. Terwijl die grote concurrentie in de vs de kosten net heeft gedrukt. Ineos begrijpt nog niet 100 waarom de installaties in de noordzee niet altijd operationeel zijn, maar volgens Jim is ineos hét bedrijf dat de productie en de efficiëntie kan verhogen. We moeten nog uitzoeken of we concreet iets kunnen betekenen, gaat hij verder, maar we hebben sowieso onze expertise in de chemiesector. En dit zijn uiteindelijk allemaal chemische installaties. Ondanks de moeilijke omgeving in het midden van de noordzee zijn pompen, leidingen, vaten, filters, vloeistoffen en gassen wel degelijk onze dada. De voorbije vijftien jaar is ineos gegroeid dankzij enkele succesvolle overnames. Wanneer we kijken hoe we het vandaag doen in vergelijking met hoe de individuele bedrijven ten tijde van onze overname draaiden, dan is alles nu duidelijk efficiënter, veiliger en kosteneffectiever, moestuin benadrukt hij. Dus waarom zouden we niet hetzelfde kunnen doen in de olieen gasindustrie? Ineos begon zowat een jaar geleden naar de mogelijkheden op zee te onderzoeken. Uiteraard heeft de scherpe daling van de olieprijs ons enthousiasme een extra boost gegeven, maar we hadden hier eerder al over nagedacht.

Drie waar jaar geleden kostte een vat olie 110, vandaag nog geen. En het ziet ernaar uit dat de prijs nog zal dalen. Volgens Jim hebben de problemen in de noordzee twee oorzaken. De installaties werken niet zo efficiënt als ze zouden kunnen en de kosten swingen de pan uit. Doorgaans werken we. Onze machines draaien en produceren voortdurend, zo zegt hij. Maar in de noordzee zien we voorbeelden van 60 tot. In de chemische industrie zouden we dit gewoon niet aanvaarden. De stijgende kosten werken deze inefficiënte praktijken extra in de hand. Het Verenigd Koninkrijk heeft niet zo nauwgezet omgesprongen met zijn kosten.

Transition #6 by nederlandse Triathlon Bond - issuu

Ineos koopt activa in blijdorp de noordzee terwijl operatoren grote schoonmaak houden. Ook, de deal van 9 miljard, ineos veranderde de koers van de onderneming in én enkele beweging. Een vliegende start, studenten verpulveren het britse snelheidsrecord op het land bij eerste poging. Visionaire benadering, de weg voor ons ligt bezaaid met gouden kansen, want ineos bundelt zijn krachten met inspirerende lesgevers om een generatie van gezonde kinderen aan te moedigen. Scroll naar beneden 2016, gekenmerkte, de olie- en gasbedrijven trekken weg uit de noordzee door de stijgende kosten en kelderende winstmarges, terwijl ineos hier net mooie kansen ziet. De chairman van ineos, jim Ratcliffe, legt uit waarom ineos een nieuw platform heeft gevonden om zaken te doen. Deze keer is het weliswaar op zee diep in de noordzee. Tot dusver hebben we honderden miljoenen dollar geïnvesteerd in de aankoop van gasvelden van de dea group. Bovendien hebben we een nieuwe dochtermaatschappij opgezet om nog meer kansen na te jagen. We slaan hierdoor een andere richting in, maar de tijd zal moeten uitwijzen of dit net zon transformatie zal teweegbrengen als de overname van innovene van bp in 2005, aldus Chairman Jim Ratcliffe. De olie- en gasbedrijven verkopen verwoed hun activa als gevolg van de hoge kosten en kelderende winstmarges.

Dagelijkse voeding triatleet
Rated 4/5 based on 765 reviews
SHARE

Utofof, Sun, May, 06, 2018

Als je drie keer in de week een half uurtje sport, zitten er in een basisdieet genoeg calorieën. Maar topsporters die een paar uur per dag trainen, en dat vijf of zes dagen in de week, hebben niet genoeg aan de standaard 20 kilocalorieën. Afhankelijk van welke sport een atleet beoefent, kan zijn caloriebehoefte op een trainingsdag oplopen van 25 kilocalorieën. Tijdens een wedstrijd loopt het energieverbruik helemaal hoog. Deelnemers aan de tour de France gebruiken naar schatting 12000 kilocalorieën op een dag en zullen dus ook dagelijks minstens 6000 kilocalorieën binnen moeten krijgen om de energievoorraad enigszins op peil te houden.

Gituxe, Sun, May, 06, 2018

Wat moeten sporters dan wel eten om een optimale prestatie te kunnen leveren? 8000 kilocalorieën, twee kilo spaghetti en elf porties kip. Een eerste belangrijke component van een goed sportdieet is het aantal calorieën wat je ermee binnenkrijgt.

Doxybeqi, Sun, May, 06, 2018

Vlees bevat wel veel eiwitten, die nodig zijn voor het herstel van de spieren na een zware training of wedstrijd, maar ook veel vetten. Daardoor wordt vlees niet zo snel verteerd. Zou je een paar uur voor de wedstrijd een flinke portie vlees nuttigen, dan is je lichaam tijdens het sporten nog volop bezig met verteren en gaat er minder energie naar je spieren.

Odoka, Sun, May, 06, 2018

Milo zou op een gemiddelde dag minstens negen kilogram vlees, negen kilogram brood en ruim acht liter wijn naar binnen werken. Sommigen beweerden zelfs dat hij dagelijks een rund opat. Die verhalen zijn vast flink aangedikt, maar het lijkt er in ieder geval op dat atleten in de oudheid zich al bewust bezighielden met hun voeding. Tegenwoordig is sportvoeding het onderwerp van veel wetenschappelijk onderzoek. We weten nu dat het vleesdieet van Milo van Croton voor atleten niet geschikt.

Ijypopij, Sun, May, 06, 2018

Worstelaar Milo van Croton. Wikimedia commons, wikimedia commons, in de Griekse literatuur is te lezen over de ongekende krachten van de Italiaanse worstelaar Milo van Croton. Tussen 532 en 526 voor Christus won hij vijf worstelwedstrijden tijdens toernooien. Volgens velen was zijn dieet het geheim van zijn kracht.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: