0

Geen energie meer

Je ging van compleetheid naar incompleetheid. Je ging van volledige innerlijke rust naar spanning, en je ging van totale verbondenheid en dus liefde naar individualiteit en afgescheidenheid. Dat was voor iedere ziel nogal een klappertje. Je werd een individuele energie ofwel je werd een individuele ziel. En toen werd je ook nog eens geboren op aarde. Nog meer individualiteit, nog meer ellende, zoals abrikozen je weet. Je werd afgesplitst van Het Grote geheel, je werd een individuele ziel met incompleetheden, met innerlijke onrust, met niet-verbondenheid. En je werd een individuele ziel met een missie. Die missie is voor iedere ziel uiteindelijk hetzelfde; Het contact, jouw contact met Het Grote geheel volledig herstellen. Je verloor jouw verbondenheid voor een flink gedeelte. Vanaf het moment dat jij afgesplitst werd van Het Grote geheel verloor jij een flink deel van jouw contact met dit Grote geheel. Toen werd je geboren op aarde. In al je levens op aarde verloor jij nog meer dat contact met Het Grote geheel naarmate jij jouw verstand meer ging gebruiken.

geen energie meer

Controle loslaten ik wil geen

Het gaat uiteindelijk om jouw leven. Hou je vast, daar gaan we ooit, heel lang geleden, toen jij nog geen mens was en toen jij zelfs nog geen ziel was, was jij als energie deel van Het Grote geheel. Je was toen dus nog geen individuele energie. Jij was als energie deel van Het Grote geheel. Het Grote geheel is maar een naam, Eckhart Tolle noemt het The Greater Intelligence In Het Grote geheel was er compleetheid, jij voelde je helemaal 100 compleet. In hgg was er totale verbondenheid, ook wel onvoorwaardelijke liefde genoemd. In hgg was er volledige rust en er was een perfecte balans in jouw mannelijke en vrouwelijke energie. In Het Grote geheel was er volledig contact met alle andere energie, kortom het was een groot feestje. Toen was het tijd voor een individuele missie, jouw individuele missie. Jij werd een individuele energie en jij werd uit Het Grote geheel gezet, je werd afgesplitst van Het Grote geheel. Voor de meesten van ons was dit de allergrootste traumatische ervaring die we als ziel hebben gehad. Je werd een ziel.

geen energie meer

mee zouden kunnen hebben. Maar daar ligt niet de basis voor jouw angst voor de klap. Jij wilt controleren om die klap te voorkomen en voor te zijn. Maar zoals je zelf waarschijnlijk al hebt gemerkt kost het je teveel energie en levert het je uiteindelijk niets. Waar is die angst begonnen? Waar ligt dan de basis voor die angst? Het helpt enorm om te weten waar die angst ooit begonnen. Om te begrijpen waar de basis ligt voor die angst voor de klap gaan we heel ver terug in de tijd. Niet schrikken van het verhaal wat ik je nu ga vertellen. We gaan alleen even ver terug in de tijd om het in jouw leven vanaf nu veel beter te krijgen.

Meer energie - 6 tips voor meer energie - soChicken

Epc diensten boudewijn heylen

Angst voor de klap. Voor jezelf was dat ook niet handig omdat jij ook absoluut geen ruimte overliet voor andere, veel betere mogelijkheden en alternatieven in jouw onderwerp. De onbewuste energie in jou heeft angst als basis. Angst voor de klap en met de klap bedoel ik de klap van de pijn als het misgaat, als het verkeerd afloopt. De onbewuste energie in jou laat jou constant op scherp staan; komt de klap van links of komt de klap van rechts? Want de klap komt toch altijd? De onbewuste energie in jou is constant aan het voorkomen. Je ging jezelf in allerlei bochten wringen zodat je, volgens jouw zeer beperkte en beperkende verstand, de kans minimaal maakte dat het fout zou gaan. Voorkomen is beter dan genezen was het motto. Van te voren situaties en mensen proberen te sturen zodat het maar niet fout zou gaan. Ik heb het al een paar keer gezegd, jij wilde de controle houden omdat je onbewust altijd bang was voor de klap. En daarmee bedoel ik bang voor de klap van het fout gaan.

Er zijn andere namen voor die onbewuste energie zoals ego, pijnlichaam, of het duiveltje op je schouder. Die onbewuste energie heeft als eigenschap dat het onbewust. Datgene wat onbewust is onzichtbaar, het wordt niet opgemerkt, het wordt niet herkend. Jij bent je er niet van bewust, dat wil zeggen dat die energie tot nu toe onzichtbaar en onopgemerkt zijn gang gaat met jou. . deze onbewuste energie trekt jou iedere keer volautomatisch mee in het willen controleren. Het kan heel goed zijn dat jij dacht jij gewoon zo was en dat jij ermee moest leren leven. Als jij dan weer de controlfreak had gespeeld dan kon je je daar naar de buitenwereld ook schuldig over voelen en dat hoeft niet meer. Die onbewuste energie in jou wil de controle omdat ie bang is, omdat ie constant overal gevaar ziet. En dat onbewuste deel heeft een aantal regeltjes bedacht, met nadruk op bedenken. Dat onbewuste deel heeft een aantal regeltjes bedacht waaraan jij je absoluut moest houden omdat anders de kans erg groot was dat het vreselijk mis zou gaan. Die regeltjes waren erg krap, erg strak, niet ruimdenkend en eigenlijk ook heel beperkend voor jezelf.

geen energie meer

Dat is voor jou heel interessant om te weten omdat dit deel van jou, in jou, jou redelijk gesloopt heeft en jou graag nog heel lang blijft slopen. Als jij je bewust wordt van het hoe en waarom van het willen controleren dan komt er een bewustwordingsproces op gang in jou. En bewustwording is voor jou op dit moment de eerste en allerbelangrijkste stap. Wat in jou wil controleren. Wat in jou zorgt ervoor dat jij de controlfreak bent; Datgene wat ervoor zorgt dat jij wilt controleren is jouw onbewuste energie. Jouw niet echte zelf. De onbewuste energie in jou wil controleren want jouw onbewuste energie is bang. De onbewuste energie in jou heeft constant angst voor als het misgaat. De onbewuste energie in jou heeft constant angst voor de klap.  Het is bang voor afwijzing, het is bang dat het misgaat.

Meer energie en minder moeheid

Ik had helemaal niets te vertellen en maag ik dacht dat ik dood zou gaan. Je hebt nooit de controle. De momenten dat je met je rug tegen de muur wordt gezet zijn er om jou te laten beseffen dat je uiteindelijk nooit de controle over het leven hebt. Je wordt dan vroeg of laat in het onderwerp van jouw controle gedwongen tot overgave. En dat is uiteindelijk ook heel goed. Je zult namelijk merken dat als jij die controle echt gaat loslaten, het mooie leven naar je toe komt. En best wel moeiteloos. Er is iets in jou, nou, er is iets in jou wat jou tot nu toe altijd heeft bestuurd en dat deel van jou wilde koste wat het kost de controle houden. Het moest zo en zo want anders. Het moest op jouw manier en de drijvende kracht achter het de controle willen houden was altijd enorm sterk. Waar komt het willen controleren vandaan? Wat in jou wil die controle altijd hebben en waarom? geen energie meer

En die mannen kunnen heel hard schreeuwen. Ik was ondertussen iets wakkerder geworden en keek in de loop van een Heckler en Koch MP5 semi automatisch machinegeweer. Man met kogelvrij vest, zaklamp onder zijn geweer, plexiglas helm op, alles erop en eraan. En ik gewapend met een witte onderbroek met een afzichtelijk ochtendkapsel en een ietwat glazige blik in mijn zeer grote ogen. Loop in mijn nek. Ik weet nog steeds niet hoe ik van het bed op de grond ben gekomen. Ik kreeg een blinddoek voor en een loop in mijn nek. Vervolgens werden mijn naam en adres koopcontract gevraagd en heb ik nog nooit in mijn leven mijn naam en adres zo duidelijk en netjes gearticuleerd als toen. Bob Stelder, waalstraat 28 3 hoog Amsterdam zuid. Goed, nadat ze de naam en verblijfplaats van mijn huisgenoot hadden gevraagd viel er een stilte en zeiden ze; Oh, dan zijn we verkeerd. Volledig out of control. Nou, ik kan je vertellen dat ik gedurende die paar minuten absoluut en helemaal niet de controle had en mezelf volledig moest overgeven.

Energie, vakbeurs - vakbeurs, energie

Veel beter dan dat ik zelf ooit had kunnen afdwingen. Ik zal je een voorbeeld geven van mijn eigen leven waarin ik op een zeer interessante manier leerde de controle los te laten. Dit voorbeeld heeft niets te maken met jouw situatie. Het is alleen maar een voorbeeld van hoe ik gedwongen werd heel radicaal de controle los te laten. Ik was begin 20 en ik woonde in Amsterdam. Op maandag ochtend om 5 over 6 s ochtends hoorde ik in de verte een klap en werd half wakker. Toen klonk het alsof er een voetbalteam de trap op kwam rennen. 1 trap, 2 trappen, 3 trappendat olie was de hal voor mijn voordeur. Stilte en een enorme klap. Mijn voordeur werd met een stormram opengeslagen en er kwam een arrestatieteam al schreeuwend mijn slaapkamer binnen.

geen energie meer

Het gaat niet goedkomen. In jouw onderwerp ben jij een controlfreak omdat het anders niet goed komt. Als jij het zelf niet regelt gaat het niet goed komen. Je hebt hierin geen vertrouwen. Jij hebt er geen vertrouwen in dat als jij je er niet mee bemoeit dat het dan toch goedkomt. In een klap machteloos. Als jij inderdaad een controlfreak bent in iets dan is de kans heel groot dat jij op een gegeven moment keihard op je bek gaat en detoxen alle controle in dat onderwerp volledig verliest. Dan voel je je in een klap machteloos, en dat is de bedoeling ook. Dat voelt heel vervelend en waarschijnlijk is er dan totale paniek in jou, want je verliest dikke de controle. Denk je de controle te hebben. Al die veiligheid, al die preventieve maatregelen worden in een keer weggemaaid en je bent aan de beurt en niet zon beetje ook. Ik zelf ben ook een controlfreak en ben langzaam maar zeker die controle steeds meer aan het loslaten omdat ik heel duidelijk leer en ervaar dat als ik die controle loslaat er heel positieve dingen vanzelf op mij afkomen.

D66 stopt geen 'energie' meer

In jouw onderwerp heb jij altijd de controle willen vasthouden maar iets in jou zegt dat het nu echt tijd is om nu die controle los te gaan laten. Je bent waarschijnlijk tegen iets heel vervelends aangelopen wat jou heel duidelijk heeft gewezen op het feit dat je alles wilt controleren en dat dat niet werkt. Je hebt het geprobeerd, je doet heel erg je best om alles te blijven sturen en dwingen zoals jij dat wilt maar de prijs die je betaalt is te hoog en het werkt gewoon niet. Je bent constant aan het voorkomen en daar wordt je niet blij van. Aan het einde van dit artikel weet jij hoe jij de controle in jouw onderwerp kunt loslaten. De kans is redelijk aanwezig dat jij op een bepaald gebied in je leven een controlfreak bent en dat nu het juiste moment is aangebroken om de controle te gaan loslaten. Klik hier om naar het voorgelezen artikel te gaan. Jouw leven vertelt je dat het niet werkt. Vaak is het zo dat als je op een bepaald gebied een controlfreak bent, dat jou dan juist op dat gebied iets vervelends overkomt. Ondanks al het sturen en controleren wat je gedaan hebt in dat onderwerp voel je je dan volledig machteloos en wordt je met je rug tegen de muur gezet. Jouw leven vertelt jou dan op een zeer duidelijke en pijnlijke manier post dat het willen vasthouden van de controle niet gaat werken. Je krijgt dan juist het resultaat wat je niet wilt.

Geen energie meer
Rated 4/5 based on 810 reviews
SHARE

geen energie meer Ijohu, Sun, May, 06, 2018

Het enige wat jij hoeft te doen is zien hoe je energierekening daalt vanaf dag. De rest doen wij voor. Cijfers, hoe werkt see? Voordelen, sEE-garantie, proces, volledige ontzorging, next step.

geen energie meer Wyweh, Sun, May, 06, 2018

Niet alleen naar de technische apparatuur, maar ook naar de bouw, de behoeften van de gebruikers, de indeling van de ruimtes en de relevante wet- en regelgeving. Ieder gebouw geven we de aandacht die het nodig heeft. Want ieder gebouw is uniek!

geen energie meer Ganoje, Sun, May, 06, 2018

Door deze energieverspilling weg te nemen, is het verbruik lager, de energierekening lager en helpen wij je de financiële ruimte te creëren voor investeringen in toekomstige duurzame energie. Zo sta je voorop in de groene transitie! Advies uitvoering in én hand. Wij adviseren niet alleen, maar voeren het ook uit. Daarom kijken wij met andere ogen naar je gebouw.

geen energie meer Sycaleli, Sun, May, 06, 2018

Met gegarandeerd resultaat én behoud of zelfs verbetering van comfort. Wat je niet verbruikt, hoef je niet te betalen. Én niet duurzaam op te wekken!

geen energie meer Yfihazy, Sun, May, 06, 2018

What you, see is what you get! Met onze unieke dienst, sprinx Energy Efficiency (SEE) helpen wij je met het verduurzamen van je gebouw. Onze eigen engineers, gecertificeerde meet- regelspecialisten, zorgen dat de klimaatinstallaties in jouw gebouw geen energie meer verspillen en vanaf vandaag maximaal efficiënt werken.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: